Jobbigt!

Har såååån "mens"värk som inte är av denna värld! Var hos dr i går och dem trodde det va cystor på äggstockarna men inget som dem gjorde ngt åt, utan fick citadon mot smärtan och fan heller jag tänker ta det!! Då får jag ha ont i stället!! Blir sååå trött på denna vårdcentralen i Lödde snacka om att dem flesta där är så outbildade som man kan bli, ge lite piller sen är det nog bra, IDIOT!!


AJ

Det gör såååå ont , vill bara gråta !!! Aajj


Mina flickor

Är mitt allt


Så nu duger det

När Saga var liten så totalvägrade hon sitta i sin bilstol , bara skrek och skrek men NU vill hon allt sitta där;)


Underbart

Lovisa sov sin första hela natt i natt!! Ljuvligt:))

Igår var vi på julbord med Sebbes jobb på lucys vad faktiskt väääldigt trevligt som alltid !! Är avundsjuk på hur jävla trevligt dem har med varandra på sitt jobb, dem är som brödrar allihopa, riktigt sammansvetsade så som det borde va på ett jobb !


Pepparkaksgummer

Mina finaste töser


Dopet

Nu är min fina tös döpt:) hon sa inte ett ljud utan somnade i slutet istället av uttråkhet:) ha ha ! Saga var super duktig och var med och hjälpte till hela tiden , Stolt stora syster:)


Inatt har varit rena mardröms natten då Saga vaknat varannan timme och panikskrikigt, så hoppas på lite mer sömn i natt !


En till

Sitter och tittar på Lovisa medans hon ligger och sprallar och tänker att NEJ detta är ej mitt sista barn! Vill ha en till fast om några år så det blir en sladdis, Lovisa ska iallafall vara 4 -5 år innan nästa!
Visst när man väl kommit dit så har man säkert blivit så bekväm att man ej orkar med en liten till , men så här känner jag just nu!


RSS 2.0