Panik!!

Jag har såååån fruktansvärd panik och ångest så jag håller på att bryta ihop psykiskt..! Jag mår såå sjukt dåligt av detta!!

Paaannniikkkk & Ångeeesssst!!

Jag behöver hjälp.. Mkt hjälp.. Men tyvärr vet jag att det inte finns nån med svar på dessa frågor..!!
Jag vill må bra, jag vill njuta av livet, men kan inte för jag vet vad som kommer ske!!


PAAAANNNIIIIKKKK & ÅÅÅNNNGGGEEESSSTTT!!


Jag orkar inte mer helt enkelt..!!


SNÄLLA GUD!

HÖR MIN BÖN !!!!!


Tjenixen

Har varit vääldigt skönt att ha haft Sebastian hemma hela veckan =) och fler veckor kommer då han ska vara hemma hihi!!

I söndags var vi inne i Klippan på kalas hos Anita, var väldigt trevligt , god mat och trevligt sällskap , Saga trivdes som fisken i vattnet men mest hos hennes gudfar Pontus dem två hittade varandra direkt och det var väldigt mysigt att se=)

I måndags var vi inne i Lund och skaffade pass till mig och Sebbe, sen var vi inne på Citygross och handla hem lita.. Sen fixade vi ute i trädgården med att rensa platterna från ogräs, skurade utemöblerna och satte upp parasoll blev SUPER bra, sen satt vi ute hela kvällen och spelade kort och drack kalla cider muuuummmsigt=)

ITisdags var vi på stranden hela dagen, Saga är verkligen heeelt galen i att bada hon älskar det verkligen oavsett hur varmt eller kallt det är, så det är bara roligt för då kan man vara i hur länge som helst.. Sen stack vi hem så Sessan fick vila middag oh Sebbe hoppade i poolen där hemma.. Sen stack vi hem till Brosan m Fam.. oh grillade och drack gott.. Mummmmsss!!  Sen kom mamma och Hasse på kvällen och drack kaffe..!!

Igår var vi bara hemma och tog det lugnt, städade hela himmet, tvättade och tog det allmänt lugnt, åt tacos som jag var såååå sugen på  ..!! Sen på kvällen stack Sebbe och tränade oh jag var hemma hos morsan ett tag, tradigt att sitta hemma själv.!!!
Poppade mig en skål popcorn och slängde mig i soffan och glodde på tv, såg livet på bb och HERREGUD säger jag bara ibland undrar man om dem överdriver eller verkligen är så satans känsliga.. man man vi alla har olika smärtgränser

Idag var vi inne i Lund för jag skulle bli opererade , och när jag väl kom dit fick jag sitta och vänta i 45 minuter för dem var försenade och sen när jag väl kom in så blev det ingen operation för dem hade ju redan färdig opererat mig sist jag var där så det hade blivit något fel GAAAAAAAAAAHHHHHHHHH snacka om att man lackar ur , när man redan väntat så länge så blir det inget.. bläää... Stack in på Subway i Lund och handlade varsen macka, sen till polisen hämtade våra pass, sen hem till mamma fikade, sen stack vi till banken och fick fixat sagas fondkonton..!!

Det var allt denna veckan.. I kväll blir det kanske tennis.. får se hur det hela slutar..!!

>Ha det bra!!



Utvecklingsfronten!

Saga är snart 8 månader så tänkte meddela lite om hennes utveckling..

 

  • Kryper runder som bara den
  • Reser sig mot allt
  • Står upp mot saker
  • Äter exakt allt
  • Har fast rutiner ( sen 5 månader tillbaka)
  • Snackar otroligt mkt
  • Klappar kaka

Finns säkert mer som jag missat men detta är en del av det i allafall!!

 

Förstår ej hur folk ska vara såå extremt beskyddande av sina barn att dem förbjuder dem för såå mkt, tar upp dem vid minsta skrik, tar ej hem folk eller beger sig ej ut bland folk med sina barn, torkar av dem eller bytar kläder för minsta fläck mm.. Hade aldrig kunnat vara så mot Saga, barn måste få vara barn!!
Finns inget mer naturligare än ett glatt och skitit barn=)


Var på karnevalen i går om man ens kan kalla det för karneval, var det sämsta skiten jag någonsin varit med om .. Herregud säger jag bara..!!  Saga har fått en liten hur som hon bara ÄLSKAR Britta heter den=)!

Var även in om Sagas farfar men det gick inte alls, Saga gallskrek så fort hon såg han så det blev verkligen inte långvarit hemma hos honom, skönt var det haha=)!  Vet inte alls vad vi ska göra idag mer än att jag ska köra min bror och svägerska till Dösjebro sen vid 6 då dem ska festa..!!

Känns som Saga har kommit in i en trots redan, eller rättar sagt hon har kommit in i en trots, som kan vara väääldigt kämpig vissa dagar, men det är sånt man får ta för även dem måste gnabba av sig ibland, men det kan också gå lite överstyr ibland..!!! NUUUUU har äntligen Sebbe gått på pappaledighet ska vara hemma hos oss nu i 3 veckor, sen jobbar han 2 veckor sen är han ledig i 2 veckor till=) Ska bli så skönt att ha han hemma hos oss..=)=)=)!!

Sebbe ligger och sover jag sitter uppe med fisen som jag har bråkat med sens kl 7 i morse och det var ikke vackert, funderar på om jag ska gå och ta mig något att äta eller vänta tills han vaknar.. hmmm får se hur det blir..!!




Lite hit och dit!!

Gud så skönt väder vi har det i dag .=) tycker vi verkligen om hihi!!

Fisen ska snart sova..!!

Igår fick Saga ett kex med chocklad och efteråt så såg hon ut så hära!




Att bada och busa med pappa är det BÄSTA jag vet , vi har alltid lika kul tycker jag =)





 


Ska snart gå in och natta lillan, sen i kväll ska jag nog iväg och träna om vi ej skulle ha gäster , får se om dom kommer eller inte..!!
Saga kryper just nu runder över allt och ingen stanns, reser sig mot allt och inget !!
Har gått över till alla mat med 8 månader som hon gjorde redan för 2 veckor sen :P men det går hur bra som helst och hon äter verkligen allting så det är skönt!!=)
Åhhh 3 arbets dagar kvar till Sebbe går på semester härligt!

Sommar

Och det är jäklar i det varmt.. Har spenderat hela helgen på stranden i lördags i Borstahusen och i söndags i Barsebäck med min älskade lilla familj, har blivit mycket bad då Saga bara ÄLSKAR att bada hur kallt det än är i havet..!
I söndags var vi nästan i havet i en hel timme och Saga bara skrattade min underbara gull unge!!!!=)=)!!

Men nu är jag riktigt trött på värmen bläää, hade velat ha 10- bara för 1 dag, det hade varit helt underbart, nu går snart Sebbe på semester sista veckan han jobbar du sen jäklar i det ska vi ha familje mys i 3 veckor, ska ut på en massa dagsutflykter.. Ska bli möe trevligt..=)!

I helgen ska vi till Landskrona på karnevalen OM det inte är för varmt då pallar vi ikke , i värsta fall får vi sticka dit där på kvällen!!

Har även köpt ny bil som jag verkligen ÄLSKAR den är såå fin och går som bara den=)!


Morgon mys med pappa!








Bus ute i hallen i gå stolen





Dags för frukost





 

Lite Bus

 










Krypningen=)


Låter bilderna tala för sig själv!

 










RSS 2.0