Trots...

Det är verkligen min dotter inne i nu, hon testar jäklar idet alla gränser som finns och ett jäklans humör har hon att det nästan är skrämmande!! Men det är bara att visa vart skåpet ska stå eller vad man nu säger !!

Har ej haft tid ellr ork att blogga precis..!!

Min bil e inne på verkstad har varit det sens i måndags då dem skulle fixa lite saker hoppas till gud att jag får tillbaka den idag eller i morrn då jag känner mig helt naken utan min bil=)! Alla julklappar är inhandlade och inslagna så nu behöver man inte ens bry sig på det eller ut och springa ner alla när man ska ut och julhandla haha.. såå göttans..!!

Vi har även en annan överraskning att ge men det kommer inte fråns till närmre jul=)!

Nu är det inte lång kvar innan fisen fyller 1 år och där är nästan allting också fixat ska bara fixa småsakerna också så det är också skönt..!!  Såå tradigt väder det har varit nu dessa dagarna blää säger jag bara!! Men men inget som jag kan göra något åt..!!
Idag blir det kanske inhandlat en ny mobil och en annan sak men det kan jag ej berätta för det ska bli en överraskning till gubben min=)!

Ska på tupperwear party i kväll hemma hos en arbetskamrat, sen är det ladies night nästa fredag och fredagen där efter är det personalfest.. Gud vad man har att stå i =) I helgen ska vi gå och bada med fisen OM hennes förkylning inte blir värre så att säga..!!

Nää nu var detta allt från mig!


tjing!

 


Det gör ont i mig!

Att se min lilla tös ha ont , det gör ont i mig och se min tös såå hungrig men kan inte äta utan att gallskrika!!
Det gör bara så ont!


Börjar bli gammal???

I går var vi i Landskrona och var ute och åt på Dannys corner med Sebbes pappa som fyllt 50 år och syster, maten var mycket god tog en vitlöksplanka, MEN det var inte alls mycket mat man fick på plankorna som man en gång i tiden fick så det var väldigt tråkigt!


Sen igår stack jag till Malmö med Sophie och Carro men FY FAN vad det var tråkigt, folket var sååå omogna så det var skrämande, folk som var äldre än oss, satt och snackade om fisar i nästan 1 timme jag menar HALLÅ??e det sånt folk snackar om på fester nu för tiden eller börjar jag bli GAMMAL????!! Men jag och Sophie hade i allafall roligt=)! Tur man hade en vettig människa att snacka med även om hon var AS kalas..!! Vid halv 12 kände jag att jag ville hem till min man och mysa med han i stället så jag körde hem och kröp ner hos han MYSS det behövdes..!!
Sen i morse vaknade jag med DUNDER huevärk, ont i hals/öron..BLÄÄ!!

Idag e det FAN slappe dag.. KANSKE man till och med beställer pizza, får se.. just nu vill jag bara ha te till min hals, ska dricka det HELA dagen!


...

Lyckliga hjärtan mot svarta stunder
gör det så svårt när du går
längtar tillbaka till forna dagar
då kärlekens gåva var vår

Kan inte glömma, vill inte minnas
allt blir så mörkt inom mig
det som vi hade, finns inte mera
saknad är svårt utan dig

Tiden vi möter är framtidens gissel
inget vi påverka kan
stunder av vemod, framkallar tårar
kärlekens låga som brann



Usch

Vad fisen vaknar tidigt nu på morgnarna pga den jäkla hostan.. men men det är bara att gå upp och se glad ut.. Puhh hoppas den försvinner snart!
Hmm vet ej vad jag ska skriva, köpte i allafall ett par jätte fins vinterskor till Saga igår, blev super nöjd verkligen, nu är det bara hon som ska vänja sig gå i skor oxå för det tycker hon ej om att göra!!

Gubben sover, Saga springer runder och jag sitter här och tänker på vad vi ska hitta på för skoj i dag.. Hmmm!!!








När man är sjuker så duger pappa oxå



Lekte med Cameran=)

Vet ej om detta blir mitt sista inlägg eller vad..!! Får se om jag skan fortsätta blogga eller inte..!!

















Färdig flyttade

Nu har vi äntligen flyttat och vi har redan kommit i ordnig med allt.. Jag trivs redan SUPER bra och det känna underbart!! Är redan sugen på att fylla extra rummet med en liten till men det får allt vänta ett tag till=)

Tusen tack ni som hjälpte till!!

Idag har vi ätit, baconlindad kycklingfile med färskost (taco smak) & Pasta och Avokadosallas Mummmms! Sebbe fick dock äta en gryta som låg i frysen eftersom han ej äter kyckling!!
Nu är det snart dags för ullared ska bli härligt..!!

Men men nu är jag sååå trött.. sååå ska slänga mig i soffan!!


RSS 2.0