Lördag!!

Gubben är och tränar, Fisen sover och jag ligger i soffan och kollar på Eclipse..!! LÄngtar tills nästa film kommer ut för då kommer jag fan vara en av dem första som är där och kollar!!=)

Idag ska vi grilla, är grymt sugen på det sen är det ju fint väder, måste bara köra och handla när gubben kommer hem..!!

Allt gick bra på dagis i fredags oxå förutom att hon hade varit lite ledsen, då hade hon fått sin napp och snutte sen efter 10 min så hade hon slängt det och lekt som vanligt igen.. men det är som fröknarna sa det hade varit konstigt om hon ej hade varit ledsen nån gång!!
1 vecka kvar tills man börjar jobba!
Ska bara komma överens med Sebbe när vi ska ta semester i år och hur länge,!!

Idag går vi in i vecka 11 !!

Dagis!!

Allting hade gått super på dagis idag igen som jag trodde:P när jag kom så satt dom och åt så jag gömde mig så hon skulle kunna äta i lugn och ro, och hon skratta och tjoa och hade sig ..! Sen när hon såg mig fick jag värsta smile och en jätte kram och det värmde gott i hjärtat mitt !!

1 vecka kvar till det är dags att börja jobba igen, känns helt okej..!!

Fick köpt en massa linnen idag på cubus, långa linnen som jag ÄLSKAR och har på mig VARJE dag, 29 kr stycket och det kallar jag billigt så det blev en heldel, så jag slängde en del gamla jag hade när jag kom hem .. VAr även inne i Te affären på Cs och handlade Mangote (löste) kan starkt rekommendera det är så jäkla gottit.. !!  Fick även betalat alla räkningar idag, så nu är det gjort..!!


Önskar denna kylan kunde försvinna, kan i allafall vara en 5-10 + grader utan det hade gjort gott!!

Har tagit bort mitt lösen till bloggen så får vi se hur det går... det är upp till er om det blir lösen igen elr ej!!

Varför gör det så ont?

Trodde det skulle kännas bra att lämna sina barn på dagis.. men varför gör det så ont??! Jag saknar min lilla fis, jag tänker på henne varje sekund, mår ej bra av att ej ha henne hos mig ..!!
Tänk är hon ledsen nu? Är någon dum? Mår hon bra? Panik känslor av att ej veta...!!

Jag saknar bara henne så mkt.. det är såå tomt...

Min flikka börjar blir stor, kanske dags för hennes mamma att oxå bli det



Bilen är såld..!

Fick sålt Sebbes bil i går efter ha varit inne på blocket i enbart några timmar.. haha helt sjukt fick över 60 mejl av folk som ville komma och titta på den!
Så nu ska vi bara ha 1 bil, eftersom det tar Sebbe 5 minuter att cyckla till jobb, och vill han ha en bil så får han en firmabil i stället..!!

Igår var första inskolningsdagen för Saga och det gick SUPER, när jag tittade på henne så kändes hon sååå stor på något sätt när hon sprang runder med dem andra barnen..!!
Hon fick en kille på krocken, som följde efter henne överallt, skulle hålla henne i handen,pussa och krama..!!


Nu äter vi frulle, sen ska vi ta på oss, sen ska vi gå vidare till dagis!!

Kanske dags för en uppdatering:P!


Imorgon är det dags för den stora D dagen.. Asså Dagis time för min lilla stumpa.. Herreegud.. Seprationsångest.. Tiden har gått såå snabbt tyckte precis man tryckte ut henne och nu ska hon börja på dagis.. men men kommer säkert gå suuper bra vet om att hon kommer äälllska att gå där med alla sina nya kompisar hon kommer att få=)!
Inskolningen kommer att ta 2 veckor , så om 2 veckor kommer även jag att börja jobba ett par månder sen blir det till attt gå hemma igen..!!

Nu i helgen har det verkligen varit underbart väder, var ute en låång stund med Saga igår och hon verkligen älskade det, hon älskar verkligen att vara ute.. Längtar tills det blir lite värmare så man kan vara ute och busa i trädgården hela dagarna i stället..!!
Ifredags var vi hemma hos morsan på grillning med Fam Andersson, igår hade vi Sebbes mamma på middagsbesök, idag blir det hem tilL Fam Andersson för käk=) haha!!



Är nu inne i vecka 10 tycker tiden har gått sakta samtidigt som den har gått fort, fick ändå reda på att jag var gravid när jag var i 3½ veckan så ja ganska snabbt.., men nu när man börjar jobba så kommer det gå ännu snabbare..!!

Nu ÄNTLIGEN mår jag bra, har gjort det nu i 1 veckas tid, det ända ångesten är all trötthet, men det vet jag om varför , hade jätte lågt järnvärde hos bm så måste börja på mina jäkla järntabletter.. (skärpning)..!!

Så nu går vi bara och väntar på att få tid till ultra så vi kan få se vad för buse där är inne=)!



Mamma Älskar dig !




SERIÖST??!!

Jag blir såååå trött på visa människor på Facebook... Ahhh.. Ena dagen är allt så jäkla bra, andra dagen ska dem ta sitt pick och pack och andra dagar e det samma visa.. menar SERIÖST.. varför skriva ut om sitt privatliv på Facebook.. Vill ni folk ska tycka synd om er.. men SORRY folk tycker bara det är patetiskt..!
Klart man får skriva vad man vill, MEN man behöver ju ej skriva när man har bråkat en massa att sin pojkvän ska fara åt helvete och så det är ju fan synd om han och folk behöver ej veta såna saker!!!!


MIN MENING!!

Tar tillbaka

allt jag sa om att jag mådde bra.. för fyy fan vad jag mår illa heeeeeeeeela tiden nästan..

Fuck

Torsdag!

Detta har varit en väldigt tuff vecka med fröken Wohlert hon har verkligen trotsat till MAX och skrikit till MAX så fort hon ej fått som hon har velat och som sagt det har varit TUFFT!!
Det är måååånga som säger att dem ej har varit med om ngt liknande och då har dem själva jobbat med barn i X antal år..!!

Idag är vi hemma hos mamma/mormor och har en helmysdag.. just nu sover fisen, mamma är hos doktorn och jag ligger och tar det lungt=)!


Nästa vecka är det inskrivning hos barnmorskan.. =)

Måste säga att jag känner av denna graviditeten mycket mer än vad jag gjorde med Saga ..!! Förra veckan mådde jag verkligen SKIT kunde knappt resa mig ur sängen men nu så börjar jag ÄNTLIGEN må LITE bättre så man kan hoppas på att det är på väg bort=)!



Min Underbara dotter Nyfödd=)


RSS 2.0