lördag!

Idag var vi ute för att bygga snölyckta och snögubbe men det gick ej så bra för det var ej så bra kramsnö så får vänta tills det är lite bättre snö!
Var även på Maxi för att köpa en vanliga pulka också så vi kan åka med fisalisa men dem var såklart slut SÅLDA!! Typiskt!!

Idol igår var sjuktmärktigt, vi satt allralängst upp så man fick lite svimmel först men det försvann rätt snabbt, och det var definitivt rätt person som åkte ut!!

Träffade en vän på Cs idag och det första hon sa va: GUD vad du blivit smal och då kan man inte mer än skina upp och bli sååå glad!!=)=)=)! Att vara bestämd ger resultat, och jag tänker fortsätta vara bestämd=)!


Nää nu ska jag mysa med mina Hooliganer!


Dagisplats!

Har fått dagis plats till fisen nu och det blev på söderpark av maskrosen och det var precis på det dagiset vi ville ha in henne så det känns super skönt..! Så den 21 Februari börjar hon där=)!

Ikväll är det Idol som gäller ska bli super skoj=)!

Idag har Zandra M varit här och fika , super trevligt som alltid, man blir aldrig tom på ord med henne utan alltid har man något att snacka om=)!

Torsdag!

Kan inte påstå att det är mycket bättre med smärtorna idag, och inte fan hjälpte alvedonen heller.. hmpf får väl ha ont då..! men men !!
Igår var vi ute med pulkan och det 'älskade verkligen saga, hon rörde sig inte ur fläcken, så det blev invigning av pulkan och sin overall igår=) Efter pulkan gick vi hem till Sophie och Linnea och satt där nån timme och snackade en massa om allt och inget alltid lika trevligt!!

Idag har vi varit på banken och satt in pengar på Sagas konto som hon fick när hon fyllde år, sen stack vi även ner till Maxi snabbt och handlade lite!!
Lillfisen sover, jag sitter och tar det lugnt, sen ska vi in till Lund på Nova med Sandra & Liam och fika och shoppa lite..!!

Sen i morgon kommer Zandra hit och fikar, Myyyssss har mkt att snacka om som alltid, sen på kvällen ska Jag, Sebbe, Brosan, Svägerskan, Möller och Jonna in till Malmö och se på Idol Wiiiee!!=) Ska bli skit kul, ska käka inne på arenan innan vi ska titta och det ska bli gottit!

Sen ska faktiskt jag och Sebbe ha en myyysssig hemma helg med massa pulkaåkning ( om snön är kvar) med vår lilla Prinsessa, kanske baka lite och sååå..!! Ska bli så underbart..!!

Ha det bra alla!!



AjAjAjAjAj

Sikken jäkla mensvärk jag har, ahh hatar verkligen ha så ont. Har precis kastat i mig 2 alvedon hoppas dom hjälper lite i allafall!!

GUD så underbart med all snö där ute, älskar verkligen vintern, ska ut med pulkan sen när Sebbe kommer hem och jag är heeelt säker på att Fisalisa kommer ÄLSKA det=)! Igår var vi hos doktorn med sagas hosta och astma, fick 2 astma mediciner + 1 hostmedicin och i natt funkade det galant, hon sov som en prinsessa och en lång sovmorgon fick man oxå.. det tackar man för..!!


Idag har jag även tagit fram det lilla julpyntet vi ska ha, så nu behöver man ej tänka mer på det=)!


Vår fina tjej!

Vår fina 1 åring=)


GRATTIS!

IDAG FÖR ETT ÅR SEN SATT JAG MED VÄRLDENS VÄRKAR HÄR HEMMA, FÖR ATT SEN KRYSTA UT VÄRLDENS UNDERBARASTE BUS UNGE KL 19,52!!

GRATTIS ÄLSKLINGEN PÅ 1 ÅRS DAGEN

MAMMA OCH PAPPA  ÄLSKAR DIG MEST I VÄRLDEN!!


Snö!

Gud vad härligt det är med snöön, men TRÅKIGT att det regnar bort lika fort det tycker vi inte om vill ju så gärna komma ut och åka pulka med Saga men men det kommer väl!
Idag var pappa Sebbe med mig och Saga när vi var på Öf och det var vääldigt uppskattat av Saga tror jag fast hon inte märkte att vi var där nån av oss!!

Idag har vi även fixat färdigt lokalen och maten till Sagas 1 års kalas, bara lite små saker kvar att göra men det kan vi inte göra fråns på Söndag när det är dags, men som sagt bara småsaker..!! Imorgon ska fisalisa hem till sin mormor och ha en heldag där + sova över då vi ska till Köpenhamn med Sebbes jobb ska bli sjukt trevligt faktiskt! Sen när vi kommer hem på söndag är vår tös hela 1 år!! 1 ÅRRRRRRRRRRRRRRR Helt sjukt!

Idag för 1 år sen började mina värkar och höll på i ytterligare 47 timmar , inte fan trodde jag att det skulle ta sån tid men det var absolut värt det!!

Nää nu ska jag vara social här..!
Ha det bra!


Besiktningen!

Har precis kommit hem från att ha besiktigat bilen och det gick självklart igenom galant=) , det är ju ingen dum bil man har köpt.. haha;)!

Idag är det Sebbes sista jobbedag då han är ledig i morgon wiiie, så han ska faktiskt följa med oss till Öppnaförskolan och kolla läget, sen ska vi hämta nycklarna till lokalen som vi ska ha på söndag på fisens kalas.. !! Så det blir till att duka och fixa allt i morrn för sen sticker vi ju på lördag och kommer ej hem fråns på söndag .. Hääärligt!!

Idag skulle egentligen Saga på 1 års kontrollen men det ombokat för dom kunde ej idag så ska dit där den 24:e i stället..!! Hoppas det går likabra som det har gjort dem andra gångerna hon har fått sprutorna! Men det gör det säkert (hoppas hoppas)..!!

Så kallt & blåsigt väder ute.. traaadigt kan man lugnt säga!!

Det var nog allt för idag!!



SnartSnart!



Nöjd

Nöjd

Så nu låter jag min blogg vara ett tag, är rätt nöjd med denna designen.. Men man vet ju aldrig med mig!


Tjenis

Äntligen fått tänder i truten, men det känns lite konstigt, tänk att ha varit utan tänder sååå länge sen har man helt plötsligt.. jaja bara att vänja sig!

Lääängtar till helgen då vi ska till Köpenhamn med Sebbes jobb som jag har skrivit om i tidigare inlägg och sen på söndag blir ju vår tös hela 1 ÅR.. USCH vad tiden springer iväg.. Så då vankas det kalas , så man får hålla sig en aning fräsch på lördagen med tanke på kalas dagen efter..!!

Var på ÖF med Sandra och Liam idag vi har alltid lika trevligt ihopa har en vääldans massa att snacka om, och i morgon ska vi dit igen=)!

I helgen hade jag , Sebbe och Saga en riktig familje heeelg, var bara vi heeela helgen förutom 2 timmar på lördags förmiddag och det var bara såååå underbart=)

Det var alles..!!

Ha det bra


Hej!

Det var ett tag sen igen, men som sagt orkar inte blogga så mkt hehe.! Denna veckan har varit fullsmokad, i måndags var vi på Öf till kl 4 och leka med alla barnen och Saga trivdes som fisken i vattnet so, vanligt..! I tisdags var Jannice och söta Alicia på besök, vi var först på Öf och sen stack vi till Center syd , sen käkade jag och Saga middag hemma hos mamsen för Sebbe jobbade över!

I onsdags var vi på Öf , sen hade vi en riktig myskväll, i torsdags var vi nästan ute hela dagen och gungade, rensade plattor & ogräs på fram och baksidan blev riktigt bra.. Sen var vi hemma hos Fam. Andersson på Kaffe och snack på kvällen..!

Sen igårkväll var vi hemma hos Sebbes mamma och Saga var jätte gnääällig för hon var trött och väldigt varm, men det gick sen körde vi hem efter tårtan.. Det jobbiga är att när hon är så är det bara JAG som duger och det är väldogt frustrerande för jag får ej äta eller dricka elr ens sitta ner i lugn och ro utan Saga panikskriker om jag ej är hos henne!! JOBBIGT.. inte ens pappa dög..!

Saga ska få en liten Filippa som kusin i slutet på april i början på maj..!! Från Sebbes sida då hehe.., men om det blir det namnet vet jag inte, men dem har sagt att dem ska ha det namnet men man vet aldrig om dem ändrar sig!

Just nu har jag precis läst skvallertidining, druckit en varm kopp te , fisen sover, gubben spelar när fisen vaknat ska vi hem till mamma en runda och äta varma scones som jag beställt MUMMS! Sen ikväll blir det nog bara en lugn hemma kväll!


 
Längtan är stor nu..! Snart Snart!



Fredag!

Dagen började med en väääldigt sur och gnällig tös hoppas det är bättre när hon vaknar, Var på Center Syd innan med Sagas Faster som ska få en liten Livia (tös då asså) i April tror jag det är!!
Har även varit och hälsat på Sagas pappa på jobb idag igen alltid lika kul att komma dit man känner sig sååå välkommen!=)

Handlade till min förvåning ingenting KLAPP på axlen!! Regnet det bara öser ner traaaaaaaaaaaaadigt..!!  Idag kommer Övernattningsfolket, ska bli kul se vad vi ska hitta på i morgon för något!

Ikväll är det Ladies Night som gäller!







När jag var Gravid med Fisen V 25



Första Bilden Någonsin på vår lilla fis, bara 1 timme gammal!
 

Busar på Öf

När vi var inlagda på Sjukhuset

 





Hej! Uppdatering

Vet inte riktigt vad jag ska skriva har ingen motivation till blogga överhuvudtaget..!! Ska snart iväg till tandläkaren så Saga ska hem till mormor den lilla stunden, igår var vi på Center syd och handlade farsdag present=)!

Imorgon ska vi i väg på ladies night ska bli kul=)! Sen ska vi även ha nattagäster här hela helgen, Sagas Gudfar (Sebbes kusin) och hans flickvän ska komma ner och vara här hela helgen så det ska bli super kul ska bara komma på vad vi ska göra för roligt=)!

Saga har kommit in i en period där hon sover 13 per natt och det är HELT underbart hoppas det stannar där för bättre kan det ju inte bli..! Har stått still ett tag på vägen men nu äntligen börjar det att rasa igen HÄRLIGT!!                 

Idag får vi även reda på om Saga ska få en kusin eller inte.. ( Lång Historia )

Det var väl allt!!


 Saga ska få en kusin i April så nu vet alla det!!

 

Är såå trött jag hade kunnat gå och dra täcket över huvudet.. Blää

En posetiv sak är att Sebbe ska få ännu en lönehöjning för hans chef tycker att han blivit så duktig inom sitt jobb och blablabla!! Såå destumer shoppning böir det för mig och Saga=)


RSS 2.0