Måndag!

God Morgon!!

Saga har ÄNTLIGEN efter en lååång väntan börjat sova länge på morgonen igen (peppapeppa) och det är bara sååå underbart men nu är det ett annat problem när Sebbe går upp kl 6 på morgonen håller han alltid ett jäkla väsen så jag blir pigg så jag ligger bara i sängen och glor hela morgonen tills Saga börja snacka inne på sitt rum, så jag har egentligen ingen nytta av att hon sover länge.. MEN förhoppningsvis ändras detta nu när vi flyttar så han kan vara LITE tystare så jag får sova!!

Ifredags var vi hemma hos Jimmie och Therese en stund så saga fick leka av sig med sina kusiner och det uppskattades tills hennes morbror började tetas med henne det tyckte hon inte var kul..!!
I lördags var vi först hemma hos Mamma och Hasse en stund, sen körde vi hem och gick ut och gick en lång runda, sen gick jag hem till Brosan då jag skulle köra dem & nårra kompisar till Malmö, sen när jag kom hem så höll Sebbe på att bada Saga , sen blev det bus och mys innan sängdax..! Sen vid 7 tiden kom Sebbes kompisar hit från Landskrona och spela poker , dock blev det ingen vinst för Sebbes del som vanligt, dem stack sedan vidare vid halv 11 tiden..!!!

I går hade vi en mysig hemmadag, var först ute och gick i 40 minuter, sen putaqde jag alla fönster utvändigt, packade lite och så!! Nu är det bara 4 dagar kvar tills vi flyttar HÄRLIGT!!

Denna veckan är vi totalt uppbokade varje dag förutom idag, så nu ska jag snart klä på fisen så ska vi gå och möta upp Emelie och Moah för att bege oss till öf så barnen får leka av sig..!! Saga har blivit sååååååå ótroligt duktig på att gå själv hela tiden, så härligt at se=)!

Men men Allt för Mig.!!


Hajje Kajje


10 Månader

Blir min underbara Prinssesa idag!!
Idag har vi varit på BabyCafe Saga ÄLSKAR verkligen att vara där och busa och leka med alla barnen hon lägger inte ens märke till att jag finns och det är SÅÅÅ skönt.. Hon kommer verkligen ÄLSKA dagis när hon ska börja..!!
Sen gick vi hem och vila middag sen begav vi oss till Bvc och idag vägde tjejen 9340 g  och var 77.5 lång stora tjejen är hon allt..=)=)

Efter det stack vi ner till Center syd köpte 2 par strumpbyxor, 1 tunika, 1 Hello kitty hängslekjol(stavas?) till henne och det blev hon glad över nu ska jag verkligen INTE handla ett ända dugg till henne fråns vi ska till Ullared hon fyller ju snart år och sen är det ju jul och då kommer hon att få så mkt , så nu är det slut handlat för min del på ett tag..!!

När jag ställde mig på vågen i morse kom en glädje tår, att man går ner så bra hela tiden, då känner man verkligen för att kämpa ännu mer för man vet verkligen att det ger resultat =) Härligt..!!! Ikväll blir det ett pass Strip Arobic med Svägerskan, sen blir det hem och mysa i soffan med gubben framför Idol=)!

NU ska jag börja på maten och idag blir det Wookat Mummmmas, ska äta hemma hos mamsen för gubben är i Malmö med sitt jobb på jägersro och spelar på hästar och äter på resturang som dem blir bjudna på av jobb LYX..!!

Yeah Yeah ha det göttans vetja


Kommer Älska dig Mest av allt , tills dagen då jag tar mitt sista andetag!


Jobbig sits..!!

Saga har blivit ännu mer EXTREM mammig så bara jag går ifrån henne 2 steg så gallskriker hon, igår så skulle jag köra och handla medans Sebbe skulle mata henne, hon gallskrek när jag gick utanför dörren , och när jag var i affären så ringde Sebbe och sa att jag fick komma hem för Saga höll på att skrika sig gul och blå och total vägrade äta, så jag fick köra hem och jag hann inte mer än komma in genom dörren så blev hon överlycklig och slutade skrika..!!
Hon vill inte alls vara hos sin pappa/knappt nån på kvällarna, följer mig över allt fast sebbe leker för fullt med henne, går jag på toa när Sebbe är hemma så gallskriker hon uppe hos honom tills jag kommer ut.!!
Detta börjar ta rätt mkt på krafterna och psyket jag har verkligen inte 1 sekund för mig själv, jag vill att hon ska vara hos sin pappa oxå så jag får lite egentid.. Jag älskar verkligen denna tösen över allt annat, MEN vill kunna andas lite oxå!!

Har ni inget vettigt att säga så behöver ni inte kommentera i heller!!

Har börjat rasa i vikt UNDERBART!!
Idag fick jag lägga undan ett par jeans som blivit rent för stora, så dem satt inte snyggt för 5 öre..!!

Till middag idag: Stektpotatis med purjolök kryddat med salt&peppar, vitlöksmarinerat kött stekt med massa olika grönsaker och till det avokadosallad.. MUMMMMMMAS!

Nu ska jag busa med fisen innan pappsen kommer hem!!






Liten uppdatering!!

orkar verkligen inte blogga så det blir bara lite grann!!

 

Kom hem från Bulgarien i lördags, hade hyfsat varmt där nere men det blir inte så mkt solande när man har en liten med sig, men lite färg fick man i allafall! Fick shoppat en välans massa där nere i allafall, inte jätte billigt men hyfsat!!

Drack 1 halv flaska bacardi breezer där nere det var exakt allt jag drack i alkohol väg så duktig var jag medans dem andra fyllona drack varje dag!! Maten på hotellet var verkligen inget att hurra för , var nån enstaka dagar det var okej!!

Saga blev jätte dålig där nere, började redan på onsdagen då vi trodde det var tänder på väg men det var det dock inte utan hon blev bara sämre och sämre med diarreer och feber, ena dagen fick jag bytat över 20 blöjor på stackaren som det bara rann av henne!! På söndagen när vi kom hem från Bulgarien blev vi inlagda på sjukhuset med henne då hon var helt uttrokad och hade feberm blev inlagda på infektions avdelningen , kändes som man satt i ett fängelse för man fick inte lämna rummet.. !! Saga fick dropp och fick ha det hela natten så det blev 10 minuters sömn för mig hela den natten, på måndags eftermiddag fick vi åka hem på permission och hoppet om att det var lite bättre, men på tisdags morgon var Saga jätte dålig igen så vi fick åka in med henne igen och då var hon ännu mer uttorkad och mkt mer feber, fick ingen kontakt med henne så det blev dropp och massa prover igen ..!!  Den natten på sjukhuset var lite bättre fick sova 3 timmar i allafall.. På onsdagen fick vi åka hem igen med en mkt piggare liten tös, som nu mår som vanligt igen..!! Vade det har varit som hänt med henne har vi ingen aning om men dem på sjukan trodde det var en kraftig matförgiftningen, men jag tror inte det var det eftersom hennes kusin har haft liknande symptomer..!!!

Ända sens vi låg inlagda har Saga börjat tramsa något så fruktansvärt på nätterna, vaknar 2 varje natt och bara gall skriker i 30- 1 timme , sen vaknar hon vid 6 halv 7 vilket ALDRIG hänt tidigare, så jag hoppas verkligen detta bara är något trams från hennes sida..!! OCh att nu när hon börjat få mat som tidigare kommer sluta med detta tramset!!

Nu flyttar vi om 3 veckor, ska bli såå himla skönt.. Lääängtar verkligen, har nog aldrig längtat så mkt till en flytt innan som jag gör till denna!
Idag ska vi grilla hemma hos familjen Andersson !!

Saga ska även få en liten kusin i April, får se om det blir en liden påg eller tös

Nu ska jag se om där e några roliga kläder att beställa hem till Moi!


RSS 2.0