Jobbig sits..!!

Saga har blivit ännu mer EXTREM mammig så bara jag går ifrån henne 2 steg så gallskriker hon, igår så skulle jag köra och handla medans Sebbe skulle mata henne, hon gallskrek när jag gick utanför dörren , och när jag var i affären så ringde Sebbe och sa att jag fick komma hem för Saga höll på att skrika sig gul och blå och total vägrade äta, så jag fick köra hem och jag hann inte mer än komma in genom dörren så blev hon överlycklig och slutade skrika..!!
Hon vill inte alls vara hos sin pappa/knappt nån på kvällarna, följer mig över allt fast sebbe leker för fullt med henne, går jag på toa när Sebbe är hemma så gallskriker hon uppe hos honom tills jag kommer ut.!!
Detta börjar ta rätt mkt på krafterna och psyket jag har verkligen inte 1 sekund för mig själv, jag vill att hon ska vara hos sin pappa oxå så jag får lite egentid.. Jag älskar verkligen denna tösen över allt annat, MEN vill kunna andas lite oxå!!

Har ni inget vettigt att säga så behöver ni inte kommentera i heller!!

Har börjat rasa i vikt UNDERBART!!
Idag fick jag lägga undan ett par jeans som blivit rent för stora, så dem satt inte snyggt för 5 öre..!!

Till middag idag: Stektpotatis med purjolök kryddat med salt&peppar, vitlöksmarinerat kött stekt med massa olika grönsaker och till det avokadosallad.. MUMMMMMMAS!

Nu ska jag busa med fisen innan pappsen kommer hem!!






Kommentarer
Postat av: mormor

Ja du är verkligen en riktig mamma fis, men de går nog över när du är en 30-år:). skönt med lite vikt ned gång hoppas vi fixar de alla som kämpar.

2010-09-20 @ 15:07:10
Postat av: tess

Ja, jag vte hur du känner dig. Ebba är precis lika dan.. Det är jättejobbigt när hon blir helt frustrerad. Då gör det ont i sitt mamma hjärta. Men det är bara att "öva". var tydlig när du lämnar henne och sen bara gå. Jag vet det är super jobbigt. När du går får Sebbe ta henne till något som hon tycker är roligt och leka, busa med henne. Ibland (oftast) glömmer de en efter en stund. Prova att lämna henne 1 gång varje kväll, inte så länge utan gå och släng soporna. Kanske funkar det. Lycka till!

2010-09-20 @ 15:11:13
URL: http://hannasmamma.blogg.
Postat av: Nilla

Usch vad jobbigt. Men det är bara att kämpa på. Kul att det ger resultat med bantningen

Snart flytt.



Ha det så gott. Kram

2010-09-20 @ 21:15:03
Postat av: Rebecca & Albin

Som tes sa. Va tydlig med att du går. "hejdå Saga, mamma kommer igen". Smyg inte ifrån henne. Hoppas det går över snart, förstår att det måste vara jobbigt för dig.

2010-09-21 @ 12:57:18

Lämna gärna ett avtryck här:

Åh vem är du?:
Minns mig gärna?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Glöm ej lämna din bloggadress så jag kan kolla in din:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0