Saga vill ha..

 

Ja det var väl det hela..!! Hon berättade att hon ville ha det i morse=)

Fy fan

vad jag mår idag asså, var längesen jag hade en sån här kraftig förkylning med en jäkla hosta, HOPPAS till gud att Saga slipper det..!!

Saga har blivit super duktig på att sova på dagis, och blir inte ledsen längre när man lämnar henne på morgonen och det är så himla skönt..!! Fick min cyckel i söndags så hämtade henne med den på måndagen efter dagis och det tyckte hon var toppen.. Var på lekplatsen med Saga, Hanna, Linnea och Sophie i måndags men den lekplatsen borta vid centrum var ingenting för Saga utan den är mer för lite störra barn, men nu har man i allafall varit och checkat läget!!

Isöndags var vi hemma hos Karro och firade Dennis med att käka tårta, sen blev det rhodos så klart... Igår kom Anette, Karro och Dennis hit en stund Saga fick super fina kläder av farmor som hon hade köpt i Thailand, Tur att det var sommar kläder för det behövs verkligen!!

Nästa vecka ska Sebbe jobba kväll/natt igen så det blir ingen syn av han nästa vecka i heller men det är sista veckan som han ska vara där som tur är.. Jobbigt att vara utan han så länge och sen får ju Saga inte träffa sin pappa och det är ju inte kul för henne!








Magen V 15


Härligt väder!

Har det varit idag , fast riktigt kallt nu på kvällen tycker jag, var ute med Saga i morsan trädgård men det var kallt brrr!!
Men under dagen har det varit underbart specielt dom timmarna man var ute och jobbade idag!! Allting går fortfarande toppen på dagis, har varit lite klydd med sömnen men det verkar som det har löst sig nu igen och skönt är ju det!!
Har även lagt undan min vinterjacka så nu får fantamed vintern håller sig borta för jag kan snart inte knäppa den längre ändå!=)


Nää det var väl alles händer inget annat roligt!!


Grattis Sandra till lille Tove=)!

Mummsigt

Detta sitter jag oh mummsar på nu oh gott är det kan ni tro=)



Ny header

som ni ser var väääldigt uttråkad..!!
Sebbe jobbar kväll som vanligt kommer sen vid 10 tiden och då soover vi så träffas idag kommer vi ej göra,.. och inte på heeeela nästa vecka för då ska han jobba natt, Börjar kl 15.00-00,00 så det kommer bli en vääldigt tråkig vecka speciellt för Saga för hon får inte se han på en hel vecka överhuvudtaget, men det är väl sånt man får ta med ett sånt jobb!!

men men !!

Så dom som vill bjuda oss på middag nån gång nästa vecka kan bara säga till, det finns ju verkligen inget TRÅKIGARE än att äta själv, då kan man lika bra skita idet tycker jag!!

Så jäkla tradigt väder det är, regn regn och regn, i för sig så är det bättre än alla jäkla snö..!! Var ju lovat snö idag men än så har det ej kommit ngt och tack gode gud för det , vill ej ha tillbaka det skitet.!!
I helgen händer ej så mkt, i morrn ska vi hem till mamma och grilla, på lördag ska Sebbe på släktkalas i Klippan jag och Saga ska vara hemma och mysa.. Sen söndag ingen aning badet kanske?!


Har mått riktigt skit idag, varit skakig& yr och väldigt illamående.. just nu mår jag bara illa, men hoppas verkligen det går över till i morgon!!

Älskar dig så mkt att det gör ont, är ingenting utan dig, du gör livet värt att leva!! Du är och kommer föralltid vara mitt allt. Aldrig ska jag sluta älska dig men fina Saga!

6 år

Har Sebastian och jag idag. helt sjukt vad tiden har gått fort, känns verkligen inte så länge.. Men men har inte firat den ngt alls, utan har bara busat med fisen som vanligt..!!

På dagis går allting super och saga trivs som fisken i vattnet, är lite kämpigt att lämna henne på morgonen för hon blir sååå ledsen och hysterisk men det går som tur var över bara på nårra minuter..!! Att vara tillbaka på jobb är helt okej faktiskt, skönt att komma ut i den riktiga världen ett tag!

Som det blåser idag, känns som om taket snart ska flyga av.. hade varit rätt chockerande faktiskt om det hade gjort det haha!! Men men !

 

Fick även tid till ultra idag WIIIEE ska dit den 27 april.. åhh lång väntan men det går nog snabbt, går in i v 14 nu på lördag .. REDAN går sjukt snabbt, tyckte precis jag plussa och då var jag i v 3+5 haha sjuuukkee!!

 

Saga har lärt sig en massa ord nu: natti, hej, lampa, mamma,pappa ,mormor, bappen,där , titta, vovvov mfl, hon utvecklas såå snabbt för varje dag.. !! Älskar min lilla hooligan!!


Magen v 13


som ni ser

har jag lösen igen , pga personliga skäl..känns bättre såhär..!!

Idag var första jobbedagen på NÄSTAN 2 år, kändes faktiskt helt okej, fick vääldans ont i ryggen men det var verkligen helt okej, har ej haft någon speciel ångest av att komma tbx faktiskt , kanske bara för man vet att man ej ska stanna så länge.. vem vet !!

Dagis går väldigt bra, hon blir jätte ledsen på morgonarna, men det går över snabbt.. Nu 2 omgångar så har hon badat i vasken på dagis så hennes kläder är alltid i torkskåpet när man hämtar henne..! BUSE.. Som dom sa är dom av med henne så vet dom vart dom kan hitta henne!! =)

Här är väldigt tyst i huset.. Sebbe tränar, ungen sover, har precis krängt popcorn och en kopp mango te=) mummas!!
Sen TROR vi att Saga har fått tillbaka sina svinkoppar, men det ser typ 10 gånger värre ut än vad det har gjort innan , och det är inte lite hon fått i heller, får se hur det ser ut i morgon annars blir det farbror doktorn!

Är nu inne i vecka 12 mår fortf super förutom ryggen aj aj!! magen växer och gror

RSS 2.0