Fy fan

vad jag mår idag asså, var längesen jag hade en sån här kraftig förkylning med en jäkla hosta, HOPPAS till gud att Saga slipper det..!!

Saga har blivit super duktig på att sova på dagis, och blir inte ledsen längre när man lämnar henne på morgonen och det är så himla skönt..!! Fick min cyckel i söndags så hämtade henne med den på måndagen efter dagis och det tyckte hon var toppen.. Var på lekplatsen med Saga, Hanna, Linnea och Sophie i måndags men den lekplatsen borta vid centrum var ingenting för Saga utan den är mer för lite störra barn, men nu har man i allafall varit och checkat läget!!

Isöndags var vi hemma hos Karro och firade Dennis med att käka tårta, sen blev det rhodos så klart... Igår kom Anette, Karro och Dennis hit en stund Saga fick super fina kläder av farmor som hon hade köpt i Thailand, Tur att det var sommar kläder för det behövs verkligen!!

Nästa vecka ska Sebbe jobba kväll/natt igen så det blir ingen syn av han nästa vecka i heller men det är sista veckan som han ska vara där som tur är.. Jobbigt att vara utan han så länge och sen får ju Saga inte träffa sin pappa och det är ju inte kul för henne!








Magen V 15


Kommentarer
Postat av: mamma

Ja hoppas verkligen Saga inte blir förkyld igen. Ja de blir mycket cyklande om Saga får bestäma hihi

2011-03-30 @ 13:38:22
Postat av: Anonym

Tack =)

Nu putar magen litta, så mysigt, har du blivit av med ditt illamående? Fina bilder på Saga, så stor hon blivit..

2011-03-31 @ 08:29:21

Lämna gärna ett avtryck här:

Åh vem är du?:
Minns mig gärna?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Glöm ej lämna din bloggadress så jag kan kolla in din:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0