Uttråkad

Vad heter ditt barn?

Saga Amanda Ann-Katrin Wohlert


När var du beräknad att föda?

8 November 2009.


Föddes barnet på utsatt datum? Om inte, när?

21 November


Hur lång tid tog förlossningen?

Från första värken tog det 47 timmar


Tog du någon smärtlindring?

Lustgas


Hade ni bestämt vad barnet skulle heta?

Hade först bestämt Moa , men Sebbe ville tvunget ha Saga så det fick det bli=)

Hade du en svår graviditet?

Förutom extrema foglossningar dem 10 sista veckorna så var den helt underbar

Kan du tänka dig att skaffa fler barn?

Ohja, väldigt mycket.


Har du fått några bristningar?

Några stycken men inte alls många.


Var du nervös inför förlossningen?

Lite i början men gick över snabbt.


Hade du några cravings?

chocklad och frukt.


Hur mycket gick du upp i vikt?

11  kilo.


Hur länge ammade du?

Drygt 3 veckor.


Vem är barnet mest likt?

Om man jämnför oss med när vi själva var små är hon ren KOPIA av mig


Vad är det bästa med att ha barn?

Typ ALLT! Helt jävla underbart.


Är ditt barn döpt?

Den 13 februari  2010. Så alltså ja.


Badet=)

Idag var vi ÄNTLIGEN på Badet med Saga, Alla gånger vi kommit nu har där fan varit stängt så har blivit arg varje gång..Men nu idag var där öppet och Sessan hamnade i paradiset enligt henne.. Herregud vad hon skratta och hade sig.. Detta var första gången vi var på ett inomhus bad, men definitivt inte sista gången, ska nog börja bada 1 gång i veckan på badet med henne.. kommer göra henne gott och det finns inget bättre än att se ens ängel vara så lycklig=)..!!

Idag skrev vi även på papperna för 4:an så nu är det skrivftligt att vi ska flytta, flyttar den 1 okt wiiie... Så man får snart börja packa så smått, men först får vi packa resväskorna eftersom vi snart åker till Bulgarien.. Wiie ska bli underbart och komma iväg med fisen på hennes första semester=)!

Kommer nog byta lösenord och ha bloggen för mig själv... Känns inte som folk läser för folk kommenterar aldrig så då kan jag lika bra ha den låst för mig själv=)


















Äntligen

Har vi fast ställt ett datum=)
Kommer bli en utav dem bästa dagarna i mitt liv


Underbar dag med mamma!!

Dagen började med att mamma och jag sov länge för jag tyckte hon förtjänade att få lite sovmorgon så jag var snäll nog och gav henne det..!!
När mamma och jag sen vaknade så busade vi och mös en massa i deras säng , sen gick vi upp så jag fick ny blöja..!!

Sen åt vi en god frukost och sen blev jag lite trött igen så jag tog en powernap.!! Efter jag sen ätit lunch gick jag och mamma ut på picknick i 2 timmar och det tyckte jag var sååå skoj, vi fikade på en filt, gungade och åkte rutchikana och sen så lekte vi i gräset och jag plockade fina blommor, men jag var mer intresserad av att stoppa dem i munnen än att ge dem till mamma!!=)

Sen gick vi hem och jag och mamma sov middag vi var trött båda två, sen när vi vaknade började vi på middan , pannbiff med sås,potatis och stekt lök det var väldigt gott tyckte vi allihopa..! Sen skulle vi åka till badet men det var bara öppet i 30 min till när vi kom dit så vi fick hoppa över det, och gick ner till bilträffen i stället och kollade runder lite..!!
Jag och mamma ska kanske gå och bada i morgon i stället när pappa jobbar..!!
Nu busar jag en massa med pappa innan jag ska hoppa i sängen..!!
Igår var vi hemma hos Sophie och Linnea i ett par timmar det var super trevligt snackade en väldig massa och jag busade runder inne på Linneas rum, och med Linnea..!!
Tant Sophie tyckte jag vääldigt mycket om att busa med, så henne ska vi mysa med mkt nu fram över!=)

Pappa ska jobba över ett antal timmar på Torsdag så honom kommer jag ej få träffa den dagen och i morgon ska han spela match så då får jag bara träffa han 30 minuter, jag kommer sakna han jätte mycket tråkigt när han är borta så mycket..!!


 

Men men det var allt för idag!

På väg ut på Picknick

Plockar fina blommor



Snacka lite måste man också göra


Såå fin blomma


Sen när jag kom hem var det dags för alla mina bus igen


 Mamma satte en totte i håret


Mamma får inte en enda lugnstund när jag är vaken

Såå söt jag är i totte


Detta var allt för mig idag!! Natti Natti


Skumbad..

Badade min älskling i går för första gången och hon ÄLSKADE det precis som med allting annat men hon älskar faktiskt sin mamma mest;)!
Hennes svinkoppor är helt borta nästan, syns nästan ingenting vilket är skönt ska bara gå på pencillin tills lördag (bara och bara), Var och fick köpt en liten tunnare jacka till henne igår och vi blev super nöjda båda två!!

Fick städat och rensat undan massa kläder igår som jag ska slänga för jag kommer ändå aldrig att använda det utan det får köpas in ngt nytt istället och det tycker vi ju om att göra.!!
Idag ska Sebbe spela match och jag ska hem till Sophie och snacka lite skit var ett tag sen sist nu!!

Ärr såååå trött och utmattad så det är något fruktansvärt vet faktiskt inte vad anledningen är, men antar för att jag aldrig vilar ut mig, utan det är alltid något som ska fixas och donas, sen får jag ej ro i kroppen om Saga är och blir passad eller när hon är hemma och sover för då ligger jag bara och väntar på att hon ska vakna..!! Jag är bara såå trött helt enkelt..!! Jag kan ej släppa taget och kommer inte göra det heller så bryr jag mig inte om vad ni säger, kan man inte så kan man inte....!!


Saga blir större och större för var dag , och nya hyss kommer där också varje dag..! Snart går hon också.. ush tycker vi inte om.. Det har gått helt för snabbt..!!


Svinkopparn hon haft!!


Buse


Att dra ut alla mammas grejor är det bästa jag vet..!!


Oj stod ni där, jag har inte gjort något




Jag och min vän Smokie













Svinkoppar..!

USch nu har min lilla fis fått svinkopper, började i ryggen såg ut som ett brän märke sen bara blev större ,större och större.. Usch ser räligt ut... Hoppas det försvinner snart..!
Fick ett trevligt samtal från Sebbes chef idag, denna månaden får dem en extra bonus i deras lön för dom har varit så duktiga " det gillas starkt " nårra tusen lappar extra är aldrig fel, sen fick vi även en inbjuden till Köpenhamn för att se MammaMia & äta Middag med hans jobb..=) Ska bli Super trevligt=)

Nu e Sebbe inne på sin sista vecka som pappaledig.. Sen ska han jobba 3 veckor sen ska han vara ledig 2 veckor till=) GILLAS=)!!


Äntligen..

Har fisens första tand tittat fram=)


RSS 2.0