Seriöst

Detta har varit den tråkigaste längsta dagen jag har varit med om på länge!! Shiit som om man inte redan är tillräckligt deprimerad!

Om 5 minuter ska jag cyckla och hämta min lilla fisunge , blir en extra cyckelrunda i detta fina vädret hade jag tänkt!!

Sen vad vi ska göra denna helgen har jag faktiskt ingen aning om får ta den som den kommer!


Ha det


Vet inte

Om jag ska skratta elr gråta längre!! Suck


Tröttsamt & Smärtsamt

Som rubriken säger så är jag sååååå trött på detta nu vill vara ha ut vår lilla sessa!! Lider såååå fruktansvärt av foglossningen i bäcknet gör så satans ont att man verkligen inte vet var man ska bli av vissa dagar!!
Ska till Bm idag får se vad hon har för roligt att säga!


Igår blev vi helt klara med våra golv och här är sååå jäkla snyggt kan ni tro, nu trivs man som fisken i vattnet:))

Var hemma hos Brosan ett tag igår och fika , ungarna stod i duschen när vi kom dit oh 1 minut efter så stod min unge oxå i duschen med dem andra, snacka om att känns sig hemma haha !!


Dessa 2 töser är världens bästa vänner samtidigt som dem är världens fiender! 2 töser med lika starka viljor !!


Testar

Att blogga från den nya appen! Konstigt att man ej kan spara bloggar med lösenord på favoriter!

Sitter hemma hos mamma nu oh väntar på att den gamle ska vakna så vi kan käka frulle !

Men men idag blir våra golv helt klara wiiie:)


Helgen!

Huvudvärk deluxe kan man lugnt säga att jag har.. shiiit bara kom från ingenstanns så en alvedon åkte precis ner i magen hoppas den gör verkan snart!
Idag ska vi in till Landskrona nu när Sagisen har vaknat, hade tänkt sticka till Karlslundsparken i detta fina vädret och kolla på djuren och leka på lekplatsen så klart! Elvira och Karro kommer även att joina oss så slipper jag i allafall en massa sms och ringande från henne;)!

Sen ska vi ta en söndags lunch på Rhodos var faktiskt ett bra tag sen man var där åt..!! så det blir en kebabtallrik med vitlökssås att trycka isig!!

Imörrn ska jag och morsan göra väla och Ikea osäkert..! kommer säkert komma hem med en massa skit men va fan gör det, måste slänga pengar på något tråkigt=)!
Seeeeeeeeeeeeeeen på tisdag får jag ÄNTLIGEN mina efterlängtade golv hihi, kommer bli såååå snyggt, märks att man längtar juppjupp!!



Eftersom jag har skrivit här så kan ju folk som läser här fatta att NEJ jag är ej inne och föder och NEJ det har ej kommit någon och NEJ jag känner inget!!


Ha en bra dag för det ska jag ha!



The big DAY!

Då har den stora BF dagen kommit och inte fan sitter jag med en liten bebis i famnen.. suck & pust .. men men inget som jag hade förväntat mig ändå men det är såååå drygt när alla frågar och tjatar!!

Har precis betalat alla räkningar, så nu är det gjort, förutom den från dagis som jag inte ens fått än så det är lite svårt att betala den då!! Vill handla hem något men vet ej vad jag vill handla hmm suck pust...!! 

 

Allting är suck & pust.. Låt mig va!

 

Ällllskar denna bilden!


Hostig

usch silkken hostig natt det varit för min sessa, hon har verkligen inte kunnat sova, och då har hennes mamma inte kunnat sova pga skuldkänslor så vid halv 4 i morse bar jag in henne till oss så vi låg och mös tillsammans istället!! sååå myysigt!!

I torsdags var jag och mamma i Ullared, gick super handlade en heldel fast inte för så mkt för att vara mig, så det var ju bra..! så nu är dem flesta julklapparna handlade ska handla nån till så det blir rättvist för alla!  Nu sen 27-28 så ska vi äntligen få våra nya golv, kommer bli suuper snyggt !=)


Men men det var bara en kort uppdate..!!

Mina finaste i hela världen!


UTBROTT!

får jag höra elr läsa en person till som skriver till mig, "Snart dags" så kommer jag få utbrotttttttt!!
Imorrn blir det shopping på Ullared hoppas till Gud att vattnet ej kommer att gå bara=)!

Åh jag har en känsla av att jag kommer behöver en JÄKLA massage i morrn när jag kommer hem!

vill inte mer..

Jag vill verkligen inte vara gravid mer...

Jag vill kunna sova utan ha fruktansvärd smärta i bäcknet, utan att bli kissinödig, utan att få kramper.. Jag vill kunna äta vad jag vill utan att ha olidlig halsbränna så man kräker, jag vill kunna gå 100 meter utan få så sjukt ont att jag nästan gråter..

blää för allt detta.. kom ut nu!

Oj vad dålig jag varit!

På att uppdatera haha.. Har fått en del klagomål så får väl skriva ett par rader här inne..!! hihi! Allting flyter på här hemma, idag ska vi äntligen få hem en bok med nya golvexempel sen ska vi bara komma överens vad vi vill ha för nya golv och sen äntligen blir vi av med dessa äckliga golva vi har här hemma, hoppas bara det blir innan den lilla vill titta ut!

Har åkt ut och in på förlossningen då jag har haft jävulska smärtor i bäcknet, och varje gång har jag fått diagnos urinverksinfektion och fått pencillin , men nu sist så fick jag en doktor som sa att jag aldrig haft det utan har gått på pencillin helt i onödan alla 3 gånger och snacka om att man blir förvirrad och förbannad då!! AHH! Så min nya diagnos blev kraftig foglossning i bäcknet och det är jäklar i det inte smärtfritt ska jag säga.. Kan knappt gå utan få rediga smärtor.. läääängtar sååå tills hon kommer ut så man kan återgå till en normal verklighet.. Vill ju kunna busa med min fiiiiiiina Sagis!!  Idag är det 2 veckor kvar till BF så jag tycker gått hon kan titta ut NU=)
Har gått upp 12 kg sammanlagt än så länge så är faktiskt nöjd.. Trodde jag skulle komma upp till 20 kg denna gången men ikke så det är jäkligt najs!!


Saga har blivit sååååå duktig på att snacka, munnen går verkligen i ett, hon kan snacka i meningar, förstår allting man säger till henne..!!
Hon har även börjat gå på pottan jätte mkt, hinner inte mer än vakna sen ska hon gå på pottan och kissa, blöjan är vääldigt ofta helt torr på morgonen efter en hel natt så det ska bli kul och se när man kan få henne helt torr, men vi går i hennes takt..!!
Hon har även fått upp väldigt stort intresse för sin cyckel då hon äntligen kan nå ner till pedalerna, så nu ska hon cyckla vart vi än ska, med våran hjälp där bak såklart!!
Hon väger nu 14 kg och är 89 lång, har börjat gå över till st 98 i kläder men har fortfarande en heldel 92 som passar henne utmärkt!!

Var inne i Lund för ca 1 vecka sen för att testa henne mot en viss pencillin som dem trodde hon fick sina hemska nässelutslag för ett tag sedan, men det visade ingenting så antagligen är det något som har bitit henne när vi var på Tosselilla som fick henne att reagera så starkt, synd bara att man inte vet vad de var!! Hoppas man slipper se henne så igen iallafall!!

Nu räcker det för mig..!!

ha en bra dag!


RSS 2.0