Dag 9

Min tro..!!



Det jag tror på allra mest är att ALLA människor kan förändras.. jag har alltid fått höra att den och den kan inte ändras han/hon kommer alltid vara så och så och det är det VÄRSTA jag vet när folk säger så.. för JOOO folk kan förändras om man ger dem en andra chans och ibland en tredje och funkar det ej då såå är det ensak men ALLA förtjänar den chansen att visa att dem kan om dom vill!!

Jag har själv varit i den sitsen ingen trodde någonsin att jag skulle ändras men TJIIII fick dom.. Så förhelvete sluta döm folk utan egen slutsats!


Kommentarer
Postat av: Lotti

Rätt så rätt. Folk är väldigt långsinta med vad folk gjort innan osv, men tiden förändrar en och alla är värda att få visa det.

2010-12-15 @ 09:53:18
URL: http://yoohh.blogg.se/
Postat av: tess

till det bättre.. =)

2010-12-15 @ 12:48:18
URL: http://hannasmamma.blogg.se/
Postat av: Jenny

Jag ger också folk en andra chans och försöker alltid att tro gott om andra men som ex min brors sambo som har hållit på och jävlats i 3 år, tror inte jag något bra om, hon kan enligt mig inte ändras till det bättre. Så många chanser som hon har haft och istället gjort allting värre.Nä vissa förbli faktiskt som dom alltid varit!!



Men hon är också den enda jag kan säga så här om!

2010-12-15 @ 19:25:42
URL: http://bellismamma.blogg.se/
Postat av: Rebecca & Albin

Tycker inte att du ska sitta och snacka skit om Madde i andras bloggar Jenny. Lika barn leka bäst, eller vad säger man? /En vän till Madde

2010-12-22 @ 21:13:54
URL: http://albinsmamma.blogg.se/

Lämna gärna ett avtryck här:

Åh vem är du?:
Minns mig gärna?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Glöm ej lämna din bloggadress så jag kan kolla in din:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0