Allt och inget

Har haft blogg torkar nu ett tag, har verkligen inte varit sugen på att skriva någonting alls men men får se om man hittar suget igen!!
Ionsdags fyllde jag 24 , fick ett jätte fint armband av Sebbe och Saga, sen kom Johan och Linn hit och grillade och av dem fick jag present kort och ett SVINIGT gott te (ÄLSKAR te dricker lätt 6-7 koppar om dagen ) ..!!
Som sagt vi grillade och snackade massa skit, busade med Saga , sen kom mamma och Hasse på kvällen och då blev det mer snack, lita groggar och tilltugg.. Mummms!!

Itorsdags var vi hos brosan och grillade med deras kompisar mkt trevligt, skönt att man kan sitta på uterummet så man kan komma och hälsa på i allafall!!
Gick hem vid halv 10 tiden var så fruktansvärt trött och hade svinigt ont i magen!!

Ilördags hade jag och Saga en heldag med en massa med mys, bus och på kvällen kröp vi ner tillsammans i badkaret med levande ljus och mös..!! Det var sååå mysigt !!!
Sebbe var i Ängelholm och tittade på fotboll så han kom hem vid halv 8 tiden , och då sov Saga så då blev det en massa mys för oss i stället=)!
Mys uppskattas ALLTID=)!

Idag söndag har Sebbe jobbat hela dagen bläää tradigt, hade Hanna och Therese över på fika , bjöd på mina misslyckade kanelbullar och saft (ska dock baka nya i morgon och då kommer dom bli lyckade;)) fick även planerat klart midsommars alla lekar och priser ska bli redigt kul har jag en känsla av.!!




Saga bara växer och växer för 2 veckor sen ungefär vägde hon prick 7 kg och är 69 lång, så hon är lång och smal vår lilla (stora) sessa, och på fredag blir hon 6 månader USCH asså tiden springer iväg...!!
Saga äter redan 6 månaders mat som hon älskar, får även majsvälling som hon åxå älskar tur man inte har en kräsen unge, på nätterna sover hon suuuper och sitter helt själv har gjort det länge nu!!
Hon är bara den mest lyckliga, glada, spratligaste underbaraste unge som finns på denna jorden, kunde inte fått någon mer underbar än hon!!!
Har även fått köpt en ny bilbarnstol till henne som är från 5 månader som hon trivs mycket bättre i än sin förra så nu slipper man alla gallskrik när man är ute och kör med henne;)!
Hon har även fått sin första tand efter långt och länge, MEN det är inte tanden där nere utan tanden där uppe som kommit först, hon har haft så ont men har ju inte kunnat hitta något , sen tills sist fick jag bara en känsla av att känna där uppe och vips så var det en tand som tittat ut..!! =)

Mamma och Pappa älskar dig sååå mkt du är den mest dyrbaraste vi har.. Du är vårt allt !

Hakklappen hamnade på fel plats;) En riktigt buse med bus i blicken;)


Massa bus med Linn



Min underbara dreggelfia


Finare Sessa får man leta efter


Så här lycklig är man 5 minuter innan man ska sova.. Vår fisunge


Sen efter vällingen deckar man direkt!!


Kommentarer
Postat av: mormor

Hon blir bara så bra på kort.

2010-05-16 @ 21:16:59
Postat av: Micky

Naww.. så söt hon är! lilla gullefjunet:) Ge henne en bamse kram från mig och stort Grattis till dig i efterskott

2010-05-17 @ 01:08:56
URL: http://mickyk.bloggspace.se
Postat av: tess

låter som ni oxå har haft en bra långhelg.. =) Härligt!

2010-05-17 @ 09:23:15
URL: http://hannasmamma.blogg.se/
Postat av: Nilla

gud vad tiden rinner iväg

2010-05-17 @ 22:01:44
Postat av: tess

du, nu är det inte dina skor vi pratar om för då hade ungarna varit medvetslösa på direkten

2010-05-18 @ 14:51:56
URL: http://hannasmamma.blogg.se/

Lämna gärna ett avtryck här:

Åh vem är du?:
Minns mig gärna?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Glöm ej lämna din bloggadress så jag kan kolla in din:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0